Hieronder vind je enkele ervaringen van vrouwen die deelgenomen hebben aan één van mijn vrouwencirkels. Ik deel ze graag in de hoop dat je zo al wat meer kan voelen of je graag wil aansluiten bij één van mijn cirkels.

Verbinden met Sandra is als verbinden met Moeder Aarde. Ze is gul, goedlachs en warm. Ze bezit fantastische voelsprieten die haar empathische vermogen nog eens vergroten en tegelijkertijd kan zij die ook inzetten om je op een milde manier wakker te schudden. Ze heeft die unieke én warme kwaliteit om iedereen op een diep niveau te omarmen. Sandra is een verfrissende wind in vrouwenland én een geschenk in élke vrouwencirkel.
Carine Van Hee

De warmte van een cirkel 
Toekomen in een gezellige zolderruimte met veel kussen, kaarsen en houten elementen. De warme welkom van Sandra past perfect bij de warmte die deze ruimte uitstraalt. Ik kom thuis. Thuis bij mezelf, thuis bij mijn zussen.
Ik kende verbroedering van vrouwen voorheen als protest, als een activiteit met een negatieve lading. De verbroedering van mannen had dan weer de lading van competitie, van haantjes gedrag.  In deze vrouwencirkel voelde ik warmte, een zorg voor elkaar. Een stimulans om samen te creëren, onze boodschap naar buiten te brengen.
Doe mij meer van die vrouwen – en mannencirkels. Elkaar stimuleren om in onze kracht te staan en het beste van onszelf in de wereld te zetten. Ik ben dankbaar.
Ine Wil

De vrouwencirkel,
Cirkel van vrouwen
Vrouwen die mekaar dragen in alle comfort.
Comfort om te kunnen loslaten: Loslaten van wat moet.
Ont-moeten en ontmoeten van zielen.
Zielsveel dromen  van je eigen kracht.
Krachtig aanwezige vrouwen in de wereld.
Evelyne Debeuckelaer

Sandra is de vurige combinatie tussen een warm hart, veel daadkracht en goesting om dingen in de wereld te zetten. Vrouwen samenbrengen en ze laten voelen wie ze diep vanbinnen zijn en willen worden, dat is voor haar enkel de start. Ook doen wie je bent, stap voor stap, is voor haar even belangrijk. Vuurtjes in brand steken en brandend houden, dat doet Sandra. En daarom is het heerlijk om bij haar te zijn.
Ilona Plichart

Sandra  is voor mij grond, vuur, passie, kracht, voortrekker,  krachtige verbinder/samenbrenger van vrouwen. Ze wakkert je passie aan. Moedigt je aan om in ontwikkeling te gaan. Ze is een slimme vrouw, een heerlijke knuffelaar en een gezellige babbelaar.
Lot Vanduffel