1. Vrouwencirkels Pur Sang

In deze cirkels gaan we terug naar de eenvoud van de vrouwencirkel. Zonder franjes, zonder extraatjes. We delen wat er zich aan dient, wat er dan is, wat er op dat moment deelt in ons leven en we steunen, dragen, respecteren en versterken mekaar.

Deze cirkels gaan 2-wekelijks door bij mij thuis op maandagavond van 20u tot 22u.
Adres: Biekorfstraat 46, 2060 Antwerpen (bovenste bel: stoffels-decadt)
Data: 2, 16 en 30 maart, 20 april, 4 en 18 mei 2020.
Investering: 20€ per cirkel per persoon
Inschrijvingvia google doc (klik op link)*

2. Zoomcirkels

Voor Gather The Women ben ik aan het bekijken om wekelijks een online zoom cirkel te organiseren. Zodat je lekker in je warme nestje kan blijven en je van op afstand kan genieten van de zaligheid van een cirkel. Mocht je hier interesse voor hebben, meld je dan aan voor de FacebookgroepGather The Women Belgium, vrouwencirkels. Daar wordt alle verdere praktische info gedeeld. Dit zal ten vroegste van start gaan in de week van 17 februari.

3. Trajecten

Tot slot ben ik nog een aantal trajecten aan het uitwerken rond specifieke thema’s: Vrouwelijke seksualiteit en creativiteit,  De ontembare vrouw, Maantijd-mijntijd,  …
Dit worden langere trajecten waarin we met een besloten groep vrouwen aan de slag gaan. Hiervan word je op de hoogte gehouden via de nieuwsbrief. Wil je deze graag ontvangen, klik dan hier: Inschrijven nieuwsbrief

* ik werk graag met vooraf laten weten of je al dan niet komt wegens praktische redenen. Als je merkt dat het vooraf aanmelden voor jou een drempel is en dat je graag in de flow blijft van voelen, is dat voor mij ook helemaal ok. Laat me dat dan weten en dan sms’en we een half uurtje voor het begint.

💟