Data 2019

Ik werk met thema’s, zodat we een richtlijn hebben om in de diepte te duiken. Tegelijkertijd gaan we elke cirkel aan de slag met wat zich aandient, dus je bent elke cirkel welkom met wat er leeft in jou en met de behoeften die je voelt.

Zondag 10 november 2019 
De ontembare vrouw – Women who run with wolves (bijeenkomst 1)
gesloten cirkel

Zondag 8 december
De ontembare vrouw – Women who run with wolves (bijeenkomst 2)
gesloten cirkel

Lieve vrouwen, ik las een tijdelijke pauze in. Ik heb ruimte nodig om alle ervaringen en opleidingen van de voorbije tijd te integreren en om daarna terug naar buiten te komen. Voorlopig dus even geen open cirkels. De opgestarte gesloten cirkels blijven gewoon doorlopen. Op mijn facebook-pagina kondig ik zeker aan wanneer er nieuwe open cirkels of trajecten worden opgestart.  Liefs, Sandra (2/12/2019)

Uren: Vanaf 18u ben je welkom, om 18u30 starten we, zodat we tegen 20u45 à 21u kunnen afsluiten.

Locatie: Joossensgang 14, 2060 Antwerpen (vlakbij Park Spoor Noord)

Inschrijving: enkel via sandradecadt1@gmail.com *

Prijs: 20 euro of 70 euro voor 4 keer – betaling via overschrijving op rekeningnummer BE30 9797 8857 1811 (vermeld je naam als mededeling).

Meer info: http://www.vrouwencirkels.be/veelgestelde-vragen/

* ik werk graag met vooraf laten weten of je al dan niet komt wegens praktische redenen. Als je merkt dat het vooraf aanmelden voor jou een drempel is en dat je graag in de flow blijft van voelen, is dat voor mij ook helemaal ok. Laat me dat dan weten en dan sms’en we een half uurtje voor het begint.

💟