Voel je dat je jouw ontembare, wilde kant wil ontplooien, meer ruimte geven?
Heb je soms het gevoel dat je geleefd wordt en wil je meer focus in je leven?
Heb je zin om net als de natuur naar binnen te keren?
Dan is dit traject iets voor jou!
Dit boek lezen verandert iets in jouw leven, dit boek samen met andere vrouwen lezen, verandert iets blijvends in jouw leven. Kortom het is onbetaalbaar!

De ontembare vrouw is een boek met vrouwenverhalen, als lichtbakens langs ons pad gezet. Ze zijn hier om door ons gelezen en beschouwd te worden als steun voor onze eigen natuurlijke, verworven vrijheid, onze liefde voor onszelf, de dieren, de aarde, onze kinderen, onze zusters, onze minnaars en mannen.

Concreet
We komen 6 zondagavonden samen (van 18u30 tot 21u), telkens lezen we vooraf één hoofdstuk (we lezen alleen de eerste 6 hoofdstukken). De avond zelf bespreken we het en gaan we ook écht aan de slag met rituelen of andere creatieve vormen om het thema dat we gelezen hebben te helen en (nog) meer in onze ware vrouwelijke kracht te komen.

We starten hiermee in de herfst en het loopt door in de winter. Dat is de beste periode om naar binnen te keren en wat is er nu gezelliger in de herfst/winter dan binnen lekker warm onder een dekentje met een warm drankje een boek te lezen en nadien in een gezellige zolderruimte hierover te delen met andere mooie, wilde, sterke vrouwen?
Ons laatste hoofdstuk lezen we in de lente, zodat we nadien kunnen genieten van de heerlijke wijsheid die we hebben opgedaan en mee met de zon kunnen stralen.

Stel dat één van de data niet passen, laat je dat niet weerhouden om je toch in te schrijven. De prijs is voor het traject van 6 dagen, maar één keer missen kan altijd en het gaat je nog altijd énorm veel brengen.

Er is maar plek voor 6 vrouwen, dus als je er bij wil zijn, meld je dan snel aan via deze link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScD_S6JteLqZTmdQT7q_rykxW4yUT3TzXx46UwT-Lmx3PJofA/viewform?vc=0&c=0&w=1
Inschrijving is enkel in orde na betaling.

Investering: 120€ (excl aankoop boek)

Begeleiding door Sandra Decadt
Sinds 2016 is Sandra in de wereld van vrouwelijkheid gedoken, als hoedster van vrouwencirkels, als masseuse, als energetisch healer, als mede draagster van het fluisterfestival, als coördinator van Gather The women België. Ze beschikt over heldervoelende, helderziende kwaliteiten en houdt van mensen en het leven.
Wil je meer lezen over haar: http://www.vrouwencirkels.be/over-ons/