Je bent gepassioneerd door een boek en wil dat graag met wat andere dames al cirkelend verkennen. 

Je hebt een grote tuin en denkt erover een vuurcirkel op te zetten voor een aantal vrouwen uit je buurt. 

Je hebt je als jonge mama veel alleen -en vooral onzeker- gevoeld. En wil van daaruit uitreiken naar moeders en baby’s. In cirkelvorm. 

Hoedster worden, lijkt je iets voor jou. Misschien virtueel zodat vrouwen van overal kunnen meedoen. En telkens rond een ander vrouwenthema.

Kortom: je hebt een droom, je voelt het kriebelen, je hebt een plan én er is ook nog wat twijfel. Iets houdt je nog tegen. Vragen over de praktische organisatie? Over hoe een cirkel éigenlijk werkt. Over wat je moet kunnen om te begeleiden? 

Dan is onze gratis proeverij echt iets voor jou!

Tijdens een virtuele sessie nemen we je mee in alle aspecten van het cirkel-gebeuren. In een notendop weliswaar. We geven je een inkijk in de concrete werking van cirkels, tips en trics om je idee vorm te geven en een stappenplan voor cirkelavond zelf. Geen bombardement van kennis en expertise, wel die informatie die jij nodig hebt om de knoop door te hakken en echt aan de slag te gaan.  

Wat mag je verwachten?

Een heuse cirkel. We starten de sessie met een vrouwencirkel. Zodat je aan den lijve kan ervaren hoe het werkt. Dat geeft tevens de gelegenheid om elkaar te leren kennen én voeling te krijgen met de cirkeldromen die er zijn.

Onze ervaring. Wij hebben onze kennis en kunde samengevat in een overzichtelijke presentatie. Die brengen we met passie. En tijdens onze uitleg verwijzen we ook naar de ervaring die we net tevoren samen hebben mee gemaakt. Een levend voorbeeld bij de theorie!

Tijd voor vragen. We sluiten de bijeenkomst af met ruimte voor alle vragen, bedenkingen en bekommernissen die je nog resten. Zodat het laatste restje twijfel dat er nog zou kunnen zijn, smelt als sneeuw voor de zon! 

En wensen je dan -vol vertrouwen- alle succes met jouw eigenste cirkel!

Mocht je je nog meer wensen te verdiepen in het hoeden van de cirkel bieden wij ook een opleiding ‘ik start een vrouwencirkel’. Hier gaan we in 4 modules verdeeld over 4 dagdelen verdiepen in verschillende materies wat vrouwenwerk betreft. Data volgen.

In concreto

Data: zondag 16 mei van 9u tot 12u. 
Registreren: via onderstaande link (max 20 deelneemsters)
https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZUsfu6prjkiHdaxHqaLflf4c2F2Om9uSHEk
Prijs: gratis