Sandra Decadt nam het initiatief! 

Sandra begeleidt al jaren met veel plezier en toewijding vrouwencirkels. En hoewel ze zelf veel mensen bereikt, stelde ze vast dat nog méér vrouwen interesse hebben in een cirkel, en hun weg ernaar toe niet vinden. Dat ze initiatieven in hun buurt niet kennen, ver rijden om toch ergens bij aan te sluiten of hun wens dan maar opbergen.  
Daarnaast kwam ze allerlei vrouwen tegen die boeiende dingen in de wereld zetten. Cirkels allerhande. Doe- en leescirkels. Volle maan bijeenkomsten. Kringen waarbij sensualiteit centraal staat, of vrouw-zijn. Gatherings die spetteren van creativiteit. Reeksen van zes, jaartrajecten, festivalformules of meer werk-gerelateerde ontmoetingen. Inspirerende vrouwen die allemaal op zichzelf een mooi aanbod hebben en met hun initiatieven nog meer vrouwen willen bereiken.   

Deze voortrekkers blijken zich af en toe ook alleen te voelen en verlangen evengoed om zelf deel uit te maken van een sisterhood. 

Deze twee vaststellingen, dat vroeg om actie! Daar lag een vraag- en aanbod opportuniteit! Een schone missie! En Sandra-gewijs, heeft ze het heft in handen genomen. Vijf ervaren en eigenwijze cirkelvrouwen aangesproken. Die allen volmondig ‘ja’ hebben gezegd. De vzw Vrouwencirkels was geboren!

Tamara Lenaerts -die van vele werelden- Tamara is bezielster van She & Company en zet vandaaruit vrouwennetwerken op in allerlei bedrijven. Ze deed een kasteel tien keer zinderen met Magische Vrouwenfestivals en fluistert tijdens Secret Sister Meetings -ofte Fluisterfestivals- gèneloos over de zinnelijke dingen des levens. Verder heeft ze twee eigenzinnige dochters, een lieve man en een hond.www.she-and-company.be
Patricia Queritet -de spirituele, aardse- Patricia is jarenlang coördinatrice geweest voor Gather The Women Benelux en dicht betrokken bij de internationale groep Gather The Women, voor zij de staf doorgaf aan Sandra. In haar praktijk ‘Soul Heart’ werkt ze als coach/therapeute met vrouwen. Haar grote passie is mensen inspireren om in hun kracht te staan, en dit doet ze nu ook voor bedrijven waar ze vooral rond empowerment, persoonlijk/ vrouwelijk leiderschap en change management trainingen voor groepen en coachings geeft. www.soulheart.be
Sandra Decadt -de bezielster- Sandra doet leven tot bloei komen; in zichzelf, haar omgeving en in wat ze creëert. Ze ademt zusterschap en draagt dit uit in pure authenticiteit en zachte kracht. Ze is ook mama van een ferme zoon. Haar passie is om als intimiteitscoach mensen te laten her-leven. www.her-leef.be
Leen Huysman -die van de wijsheid van het vrouwelijke lichaam- Leen heeft als Rebalancer jaren ervaring met zacht lichaamswerk. Ze begeleidt cirkels rond Vrouwelijke Levenskunsten, zachtheid, zelfzorg en zwier. Met haar magische handen brengt ze je terug naar je lichaam, je cyclische natuur, je vrouwelijke wijsheid. Telkens weer weet ze je te verleiden naar een plek van rust en mildheid in jezelf.
Ilse Makelberge -de creatieve-  Ilse, vroedvrouw van dromen en verlangens, is oprichtster van Arbol en Creative Flow Community en begeleidt mensen terug naar hun creatiekracht. Zij organiseerde vrouwencirkels en drie edities van het Mariposafestival waar om beurt de Ontembare, Creatieve en Genietende vrouw de hoofdrol speelde. Ze is ook trotse moeder van een dochter en twee zonen. www.ilsemakelberge.be

We zijn stuk voor stuk vrouwen die gedreven zijn om de échte vrouwelijke kracht weer wakker te maken in de wereld, en om die in gezonde balans te brengen met mannelijke eigenschappen en waarden.

Tot slot vernoemen en danken wij ook graag Anne Wislez. Zij steunt de vzw achter de schermen en heeft jaren geleden een gelijkaardig initiatief opgestart ‘Let’s make circles’. Wij hebben heel wat inspiratie gehaald uit haar website die zij ons helemaal ter beschikking heeft gesteld.

Benieuwd waarom we dit doen? Lees hier verder.

Wil je ons ondersteunen in onze missie, lees dan hier verder.