8 maart – Internationale Vrouwendag – #InspireInclusion


Voor de derde keer op rij al, sluiten we ons aan bij dit internationale initiatief. Bovendien vieren we op 8 maart onze derde verjaardag als vzw! Daarom houden we een open vrouwencirkel, waarop jij en alle madammen die je kent, erg welkom zijn én geven we een cadeautje!

  • De open vrouwencirkel: op vrijdag 8 maart van 12u tot 13u -halverwege de dag- nodigen we je uit om je activiteiten stil te leggen, en samen met vele andere dames virtueel een cirkel in te duiken. Het thema van onze bijeenkomst is #InspireInclusion. Op die manier verbinden we ons met madammen overal op de hele wereld en versterken we de vibes van het vrouwenveld.   Je zus, je collega, je schoonmoeder en je buurvrouw zijn ook welkom! 😉

Deelnemen is gratis, wel graag hier registreren

  • Het cadeautje: vanuit de vzw dromen wij van ‘voor elke vrouw een cirkel’. En dat zéker op Internationale Vrouwendag. Het lijkt ons fantastisch, mochten er dus de hele dag door cirkels georganiseerd worden in heel Vlaanderen.

Misschien voel jij het wel kriebelen? Om je een zacht duwtje in de rug te geven, maakten we een draaiboek op-maat-van-8-maart-2024, met alle tools om jouw eigen cirkel te hoeden (landingsoefening, structuur, ingesproken visualisatie) en natuurlijk aanpasbaar op eigen maat. Dit document is nu downloadbaar. De start van je cirkel ligt al op jou te wachten! Een traktatie omdat we verjaren!