“Mocht de cirkel er niet geweest zijn, dan zou die periode nog veel zwaarder voor mij geweest zijn. Onze cirkels gaven mij houvast, structuur, steun en hoop.”

Ilse, 35, bezielster van een ecologische verblijfplaats,  twee dochters en een zoon, Leuven – Online 2020 Quarantaine Cirkel

“Ongelooflijk hoe ik via de verhalen van andere vrouwen tot eigen inzichten kwam. Zij gaven woorden aan dingen die ik van mezelf nog niet wist.”

Sofie, 48, werving & selectie, twee zonen, Lint – Online Cirkel ‘Vrouwen van mijn Leven’

 “De cirkel heeft me doen inzien dat ik mijn intuïtie veel meer mag volgen op het werk. Dat is niet evident binnen mijn professionele context. Maar de idee dat de madammen achter mij staan, helpt enorm.”

Els, 52, politiecommissaris, twee grote zonen,  Lummen – Inter-Corporate Circle

 “Wat ik op mijn leeftijd nog allemaal heb mogen ontdekken! Dank aan alle vrouwen om zo open en respectvol over dit spannende onderwerp te willen delen.”

Adinda, 63,  geniet van het leven, Kaapstad – Online cirkel rond SenXsualiteit

“Het heerlijkste aan de vrouwencirkels voor mij is dat je echt gewoon helemaal jezelf kan zijn, als je eens een mindere dag hebt dan mag je hangen en lekker lui zijn, als je een betere dag hebt mag je uiteraard ook je sprankelende energie delen met de andere aanwezige vrouwen.”

Karen, 43, yoga teacher, O.L.Vr. Waver, cirkel Vrouwelijke Levenskunsten

“Hoe vrouwen die elkaar niet kennen zich zo op hun gemak voelen samen, ik sta daar versteld van. Het heeft me echt verwarmd.”

Karin, 53, kleuterleidster, Wilrijk, cirkel Vrouwelijke Levenskunsten rond Funability

“Mijn eerste vrouwencirkel en het is voor het eerst in mijn leven dat ik zo een openheid, warmte en verbondenheid heb ervaren.”

Lieselot, 34, opvoedster, mama van een dochter, Brasschaat, open vrouwencirkel

“De cirkel geeft mij de tijd om stil te staan en te voelen wat ik echt wil in dit leven. Elkaars dromen helpen waarmaken, tegelijkertijd inspireren en geïnspireerd worden. Dat alles is van onbeschrijfelijk belang voor mij.”

Sarah, 37, fotografe, mama van twee, vrouwencirkel rond dromen manifesteren

“Wat fijn om me nog eens helemaal, onbegrensd te mogen uitleven, kleur, emotie, en ver-binden! Weer een stukje van mezelf mogen ontdekken, zonder woorden… en op een positieve manier. Ook zin-vol om nadien nog even stil te staan en dan te trachten verwoorden wat je ziet en voelt bij je onze eigen creatie! “

Hadewych, 39, gastvrouw op Domaine Barané, Ariège, moeder van 3 prachtige kinderen, creatieve vrouwencirkel

“Een cirkel voelt als een frisse douche voor je ziel, waar je ondergestofte deeltjes terug naar boven komen en je weer energie voelt stromen om de dans van het leven aan te gaan.”

Cindy, 46, kunstenares, Gent, zelfzorgcirkel

“Vandaag deze creatieve cirkel meegedaan en meegenomen geweest in een zachte en verdiepende reis naar de essentie in mij. Geluisterd, geïnspireerd, bewogen, ruimte ingenomen, gekneed, gedanst, gekleurd. Zonder veel woorden en met des te meer beelden, afgerond in het bos met het heerlijke woord dat ook hier samenbundelt hoe ik het ervaren heb: Halleluljah!”

Maaike, 42, schrijfster en levensgenieter, Gent, trotse moeder van een heerlijke zoon, creatieve vrouwencirkel

“De cirkel voelde als een veilige ontdekkingstocht naar mijn eigen facetten en behoeftes,  in een kleine groep op spontane ongedwongen wijze en in goede handen. Je komt zelf tot inzichten die je blik op het dagelijkse leven verruimen.”

Nakoulou, 32, illustrator, Brussel, moeder van prachtige zoon, creatieve cirkel

Zin om te gaan cirkelen: vind je cirkel hier
Zin om zelf een cirkel te organiseren: hier meer info over onze ondersteuning